top of page
Fjellspire_Stine_Reinheimen-7.jpg

Trout fishing
on Norway's roof

Live the fishing dream on Norway's roof! We make the trip high above the tree line and hunt coarse trout with rod and net. An experience on many levels!

From 3900, - per pers

Fjellspire_Stine_Reinheimen-15.jpg
Fjellspire_Stine_Reinheimen-18.jpg

In the trout paradise Søverdalen, rugs weigh more than a kilo. We bring fishing rods and nets over 1500 meters to tempt happiness in magnificent surroundings.

In the high mountains northwest of Sota Sæter in Breheimen National Park is Søverdalen. A "secret" trout paradise in Skjåk Almenning where there are hardly any people - and snow and ice are available until the end of August. We are in place when the ice goes and try to lure the trout over a kilo with rod and net fishing surrounded by glaciers and large peaks.  

​

The approach is 5 kilometers and 500 meters high, so here the lungs and thighs get tested. The trip is set up by appointment in August.

Program Friday

Fredag

Kl 19:00

Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk. 

Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.

Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.

Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.

​

​

Program Saturday

Friday

At 19:00

Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk. 

Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.

Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.

Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.

​

​

Program Sunday

Fredag

Kl 19:00

Oppmøte på Reinheimen Lodge i Skjåk. 

Velkomstdrink, omvisning og første møte med gruppa og kursholder Kristin Langlais.

Treretters middag med lokale råvarer og smaker fra fjellet.

Overnatting i dobbeltrom eller Arctic Dome.

​

​

Registration

Precio por persona:

3500, -

​

máx.

12 participantes

Incluido:  

  • Pensión completa dos días

  • 2 noches en habitación doble Reinheime Lodge o en carpa glamping Arctic Dome  

  • Desayuno, almuerzo y cena todos los días.

  • Chef Kristin Langlais como disertante

  • Todas las materias primas (carne de caza de alce, ciervo y reno salvaje) ​

​​

Equipo:  

  • Delantal

  • Ropa de trabajo

​

Registro:

IMG_5398 (1).jpg

To the top after the mountain trout

bottom of page