Morning
LUNCH​
​
Smørbrød med røkelaks, salat og eggerøre ....................140,-
Smørbrød med elgkarbonade, salat og stekt løk ........145,-
Egg og bacon med stekte poteter og brød ……….....……145,-
Omelett med salat og brød ..............................……….................150,-
Elgburger med pommes frites ........…………...........................175,-
Spaghetti carbonara ....................................................................... 175,-
BREAKFAST​
​
Frokosttallerken med juice, kaffe og te .............................210,-
Dinner
DINNER
​
STARTERS​
Innbakt laks, ost og avokadomajones...................120,-
Elgkroketter ........................................................................... 130,-
Vårruller .....................................................................................120,-
Cæsarsalat .............................................................................. 155,-
​
​
MAIN COURSE​
Speketallerken med flatbrød.....................................265,-
Hjemmelaget biffburger av elg ..................…………270,-
Reinsdyrlasagne ................................................................260,-
Ytrefilet m/peppersaus ......................................….........345,-
Stekt fjellørret med mandelpoteter ................... 270,-
Tapas m/lokal vri (min 2 personer) …………........... 360,-
Kokkens spesialitet kjekjøtt m/ potetmos …… 350,-
Walesca m/kveite ............................................................. 280,-
Fish & chips ........................................................................... 210,-
​
VEGETARIAN
​
Vegetarburger ....................................................................170,-
Lasagne ................................................................................. 160,-
Stekte grønnsaker med couscous ...................... 165,-
​
CHILDREN​
​
Pannekake med syltetøy ............................................. 80,-
Kylling nuggets & pommes frites .......................... 100,-
Pølse & pommes frites .................................................. 100,-
Burger & pommes frites ............................................... 120,-
​
DESSERT
​
Fruktpanacota ................................................................... 110,-
Eplekake med vaniljeis ........................................….......110,-
Brunostmousse ................................................................. 125,-
Jordbærflambé .................................................................. 135,-
i
ALLERGENER
G = Gluten E = Fisk SK = Skalldyr P = Peanøtter
M = Melk S = Soya SE = Sennep SI = Selleri
N = Nøtter SF = Sesamfrø SU = Sulfit