top of page
Fjellspire_Stine_Reinheimen-7.jpg

Morning

LUNCH​

​

Smørbrød med røkelaks, salat og eggerøre ....................140,-

Smørbrød med elgkarbonade, salat og stekt løk ........145,-

Egg og bacon med stekte poteter og brød ……….....……145,-

Omelett med salat og brød ..............................……….................150,-

Elgburger med pommes frites  ........…………...........................175,-

Spaghetti carbonara ....................................................................... 175,-

BREAKFAST​

​

Frokosttallerken med juice, kaffe og te .............................210,-

Dinner

DINNER

​

STARTERS​

 

Innbakt laks, ost og avokadomajones...................120,-

Elgkroketter ........................................................................... 130,-

Vårruller .....................................................................................120,-

Cæsarsalat .............................................................................. 155,-

​

​

MAIN COURSE​

 

Speketallerken med flatbrød.....................................265,-

Hjemmelaget biffburger av elg ..................…………270,-

Reinsdyrlasagne ................................................................260,-

Ytrefilet m/peppersaus ......................................….........345,-

Stekt fjellørret med mandelpoteter ................... 270,-

Tapas m/lokal vri (min 2 personer) …………........... 360,-

Kokkens spesialitet kjekjøtt m/ potetmos …… 350,-

Walesca m/kveite ............................................................. 280,-

Fish & chips ........................................................................... 210,-

​

VEGETARIAN 

​

Vegetarburger ....................................................................170,-

Lasagne ................................................................................. 160,-

Stekte grønnsaker med couscous ...................... 165,-

​

CHILDREN​

​

Pannekake med syltetøy ............................................. 80,-

Kylling nuggets & pommes frites .......................... 100,-

Pølse & pommes frites .................................................. 100,-

Burger & pommes frites ............................................... 120,-

​

DESSERT

​

Fruktpanacota ................................................................... 110,-

Eplekake med vaniljeis ........................................….......110,-

Brunostmousse ................................................................. 125,-

Jordbærflambé .................................................................. 135,-

i

ALLERGENER

G = Gluten  E = Fisk  SK = Skalldyr  P = Peanøtter
M = Melk  S = Soya  SE = Sennep  SI = Selleri
N = Nøtter  SF = Sesamfrø  SU = Sulfit

cambio1_edited.png
lechuga_edited.png
HOJAS_edited.png
bottom of page