top of page
Fjellspire_Stine_Reinheimen-7.jpg

Formiddag

LUNSJ

Smørbrød med røkelaks, salat og eggerøre ....................140,-

Smørbrød med elgkarbonade, salat og stekt løk ........145,-

Egg og bacon med stekte poteter og brød ……….....……145,-

Omelett med salat og brød ..............................……….................150,-

Elgburger med pommes frites  ........…………...........................175,-

Spaghetti carbonara ....................................................................... 175,-

FROKOST

Frokosttallerken med juice, kaffe og te .............................200,-

MIDDAG

FORRETTER

Innbakt laks, ost og avokadomajones...................120,-

Elgkroketter ........................................................................... 130,-

Vårruller .....................................................................................120,-

Cæsarsalat .............................................................................. 155,-

Middag

HOVEDRETT

Speketallerken med flatbrød.....................................265,-

Hjemmelaget biffburger av elg ..................…………275,-

Reinsdyrlasagne ................................................................260,-

Ytrefilet m/peppersaus eller trøffelsaus ….........345,-

Stekt fjellørret med mandelpoteter ................... 270,-

Tapas m/lokal vri (min 2 personer) …………........... 360,-

Kokkens spesialitet kjekjøtt m/ potetmos …… 350,-

Walesca m/kveite ............................................................. 280,-

Fish & chips ........................................................................... 210,-

VEGETAR 

Vegetarburger ....................................................................170,-

Lasagne ................................................................................. 160,-

Stekte grønnsaker med couscous ...................... 145,-

BARNEMENY

Pannekake med syltetøy ............................................. 80,-

Kylling nuggets & pommes frites .......................... 100,-

Pølse & pommes frites .................................................. 100,-

Hamburger & pommes frites ................................... 120,-

DESSERT

Fruktpanacota ................................................................... 110,-

Eplekake med vaniljeis og karamellsaus ….......110,-

Brunostmousse ................................................................. 125,-

Jordbærflambé .................................................................. 135,-

bottom of page